Ingen hjernescanninger kan vise psykiatrisk sygdom og lidt om bivirkninger

Ingen hjernescanninger kan vise psykiatrisk sygdom og lidt om bivirkninger

Nyhedsbrev 2017-2

Psykiatere hævder, at hjernescanninger nu viser ændringer i hjernen, der "beviser", at årsagen til psykiatriske forstyrrelser, såsom skizofreni og depression, findes i hjernen. Der er intet videnskabeligt grundlag bag dette bevis: I det med "småt" i undersøgelserne bruges ord som "antyder", "kan være" og "det håbes"
"Det er velkendt, at de lægemidler, der anvendes til behandling af en psykiatrisk forstyrrelse, for eksempel kan forårsage langvarige ændringer i biokemi og endda struktur (inkl. i hjernen). Sådanne ændringer hævdedes tidligere at være årsag til lidelsen, men de kan faktisk være en effekt af behandlingen." Dr. Elliot Valenstein, biopsykolog, forfatter til Blaming the Brain
"Psykiatriens påstand om, at psykiatriske sygdomme er hjernesygdomme, er en påstand angiveligt baseret på de seneste opdagelser i neurovidenskab, muliggjort af billeddannelses-teknikker til diagnose og psykofarmaka til behandling. Dette er ikke sandt." Dr. Thomas Szasz, professor emeritus i psykiatri, New York University Medical School, Syracuse
"Der er stigende bekymring i det kliniske samfund om, at neurovidenskabelige fremskridt faktisk ikke afslører noget om karakteren af psykiatriske forstyrrelser". Dr. David Healy, psykiater, direktør for North Wales Afdeling for Psykologisk Medicin

Psykofarmaka - bivirkninger
Psykiatere kan ikke forudsige, hvilke ubehagelige bivirkninger man kan blive udsat for, fordi ikke én af dem ved, hvordan deres medicin virker.
Psykofarmaka afsløres i stigende grad som kemiske giftstoffer med magt til at dræbe. Psykiatere hævder deres medicin redder liv, men i henhold til deres egne undersøgelser, kan psykofarmaka fordoble risikoen for selvmord. Og langtidsbrug har vist sig at skabe livslange fysiske og psykiatriske skader, et faktum der ignoreres af psykiatere.
Fælles og veldokumenterede bivirkninger af psykofarmaka omfatter mani, psykose, hallucinationer, selvfremmedgørelse, selvmordsforestillinger, hjerteanfald, slagtilfælde og pludselig død.
Ikke kun det, men De amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA) indrømmer, at nok kun 1-10 % af alle bivirkninger ved lægemidler faktisk bliver indrapporteret af patienter eller læger.
Kilde: http://www.cchr.org/quick-facts/introduction.html

 

FÅ VORES NYHEDBREV GRATIS LEVERET TIL DIN E-MAIL. TILMELD DIG HER.