Dokumentarfilm

MMK producerer og udgiver en række dokumentarfilm om psykiatri. Du kan se disse film her, på YouTube eller købe dem på DVD og betale on-line med PayPal. Du kan bruge Visa-Dankort og de mest almindelige kreditkort.

Den skjulte fjende

Med væbnede styrker verden over, der i dag er oversvømmet i psykiatri og psykofarmaka, er der 23 soldater og veteraner, der begår selvmord hver dag.

Psykiaterne siger vi har brug for mere psykiatri.

Men kan vi stole på dem?

Eller er psykiatrien den skjulte fjende?

Denne dokumentar omfatter interviews med mere end 80 soldater og eksperter - den tilintetgør facaden og afslører de virkelige skurke, som ødelægger vores verdens forsvarsstyrker indefra.

Den farligste fjende er den, man aldrig mistænker.Frygtens tid

Vi lever i indbegrebet af et moderne samfund.

Tilsyneladende sikker. Tilsyneladende trygt. Tilsyneladende lykkeligt.

Men tilværelsen er ikke altid, som den ser ud.

Psykiatriens grumme historie kan ses overalt.

Men ingen steder ser vi den så tydeligt, som i psykiatriens eget fødested - Tyskland.

Denne chokerende dokumentarfilm afslører psykiatriens morbide historie fra den tidligste dato til dagen i dag ved at bygge på omfattende forskning og interviews med psykiatriske eksperter og ofre.

Det er en sjældent fortalt historie om falske påstande, skadelige behandlinger, og det ultimative i menneskelige grusomheder.

Køb DVD'en for kr. 159,- incl. forsendelse


Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer

Et fuldendt pseudovidenskabeligt svindelnummer...

Den er 943 sider lang og opstiller 374 psykiske "forstyrrelser".

Og selv om den vejer mindre end 2 kilo, trænger dens indflydelse gennem alle områder i det moderne samfund:
vores regeringer, domstole, militær, medier og skoler.

Ved at bruge den kan psykiaterne påtvinge psykiatrisk medicinering, tage dine børn og endda tage dine personlige friheder fra dig.

Det er Diagnostisk og statistisk manual over psykiske sygdomme, en bog skabt af psykiatrien, som også er skabelonen for ICD-10, der bruges over hele verden inklusive Danmark. Det er motoren, som driver en psykiatrisk industri, der hvert år omsætter for 330 mia. dollars.

Men er der noget bevis bag DSM? Eller er det ikke andet end et fuldendt pseudovidenskabeligt svindelnummer?

Fra skaberne af de prisbelønnede dokumentarfilm Dødelig profit, Markedsføring af Sindssyge og Dødforkert kommer den chokerende sandhed bag psykiatriens mest dødbringende svindelnummer.


Køb DVD'en for kr. 159,- incl. forsendelse


Dødforkert - Hvordan psykofarmaka kan slå dit barn ihjel

Fra filmmagerne bag de prisbelønnede dokumentarfilm Dødelig Profit: Hvad du ikke ved om psykofarmaka og Markedsføring af vanvid: Er vi alle skøre? kommer en svidende ny dokumentarfilm, der afslører, hvor ødelæggende - og dødelig - psykofarmaka kan være for børn og familier.

Bag de uhyggelige statistikker over dødsfald, selvmord, fødselsdefekter og alvorlige bivirkninger, er de menneskelige aspekt af denne verdensomspændende psykofarmaka-epidemi - de personlige historier om tab og tapperhed fra dem, som betalte prisen.

Og psykiatere påstår at deres psykofarmaka er ufarlige for børn?

Når du først har hørt hvad otte tapre mødre, deres familier, sundhedseksperter, medicinske rådgivere og læger har at sige om det, vil du blive overbevist om en ting:
Psykiatere er DØDFORKERTE på den.


Køb DVD'en for kr. 159,- incl. forsendelse


Markedsføring af sindssyge - Er vi alle skøre?

Psykofarmaka - det er en stor forretning.
Dette er historien om det yderst indbringende partnerskab mellem psykiatri og medicinalfirmaer, der har skabt et profitcenter for psykofarmaka, som er 80 milliarder dollars værd.

Men skindet bedrager.

Hvor gyldige er psykiaternes diagnoser - og hvor sikre er deres medikamenter?

Denne dokumentarfilm i tre dele, graver dybt ned under selskabernes fernis og afslører sandheden bag smarte markedsføringsplaner og det videnskabelige snyd, der skjuler en farlig og ofte dødelig salgskampagne.


Køb DVD'en for kr. 159,- incl. forsendelse


Dødelig profit - hvad du ikke ved om psykofarmaka

En historie om bedrageri...
Psykofarmaka. Det er en historie om mange penge - stoffer der holder en 330 millarder dollars psykiatrisk industri i gang, men som ikke helbreder nogen. De menneskellige omkostninger er endnu større - disse stoffer skønnes nu at dræbe 42.000 mennesker om året. Og dødstallet stiger hele tiden.

Denne fascinerende dokumentarfilm indeholder over 175 interviews med sagførere, eksperter i psykisk sundhed, ofrenes familier og de overlevende selv, idet den viser sandheden om ordineringen af psykofarmaka og afslører en brutal, men yderst rodfæstet pengemaskine.


Køb DVD'en for kr. 159,- incl. forsendelse


Psykiatri - Skade og død

Denne fængslende fremstilling, som det tog to år at producere, afslører den ødelæggelse psykiatrien har forøvet mod alle samfundsområder. Meget detaljerede arkivoptagelser og moderne optagelser viser psykiatere i arbejde, afslørende interview med eksperter i medicin og rørende beretninger fra ofre og deres familier, gør dette til den mest komplette og uhyrlige dokumentation af psykiatrisk mishandling nogensinde.


Køb DVD'en for kr. 159,- incl. forsendelse